Calitatea Pro-Smart

Clienții Pro Smart se așteaptă ca produsele achiziționate să funcționeze la fel de bine și să ofere aceeași plăcere chiar și după mulți ani. Pentru a atinge acest obiectiv, selectăm numai materiale și componente care corespund unor standarde de înaltă calitate și cu rezistență ridicată în timp.

În fabrica noastră din Constanța, acordăm atenție celor mai mici detalii și finisajului perfect. Pe lângă parcul nostru modern de utilaje, cunoștințele și experiența angajaților noștri sunt esențiale pentru a asigura standardele de înaltă calitate.

MODUL DE LUCRU

De la idee la experiență: consiliere competentă, planificare detaliată și execuție fără cusur

Inspirație

Unii clienți știu exact ce vor. Alții sunt inspirați de fotografiile altor proiecte care îi ajută să-și definească mai clar stilul și specificațiile de design. Consultați galeria pentru fotografii ale câtorva dintre numeroasele proiecte pe care le-am finalizat în Constanța. Proiectăm și construim produse exclusiviste care sunt realizate special pentru proprietatea și stilul dumneavoastră de viață.

Consiliere și ofertare

Consultantul dvs. personal vă va sprijini chiar de la început. Vrem să vă oferim sfaturi și asistență optime, astfel încât să obțineți exact produsul de care aveți nevoie. Condițiile structurale tehnice, locația, cerințele și așteptările dumneavoastră sunt verificate în această etapă. Odată ce toate detaliile au fost finalizate și toți parametrii selectați, vom produce oferta dvs. personalizată.

Lansarea comenzii, măsurători precise si proiectare

Odată ce fiecare aspect pentru noua achiziție a fost convenit, proiectul dvs. devine o comandă. Biroul nostru tehnic primește toate informațiile și elaborează documentația. Aceasta include măsurători pe teren și finalizarea detaliilor cu arhitecții și constructorii, apoi urmează dezvoltarea tehnică a planurilor de producție și de montaj.

FABRICAREA PRODUSELOR

După dezvoltarea tehnică și producerea planurilor detaliate de construcție, fabrica primește comanda de producție. Dispunem de utilaje de ultimă generație, care oferă rezultate ultra-precise în producție iar experiența și expertiza angajaților noștri asigură o desfășurare exactă a proceselor tehnologice. Pentru a garanta controlul calității, toate construcțiile sunt asamblate în halele de producție din Constanța înainte de a fi montate in situ - satisfacția clienților este factorul cheie în orice moment.

MONTAJ

Fără îndoială, finalizarea promptă a tuturor etapelor proiectului este o prioritate. Odată ce producția din fabrică este completă, toate componentele sunt etichetate și ambalate cu grijă. Instalarea este efectuată de către echipele noastre de montatori, specializate pe tipuri de produse și cu respectarea standardelor de montaj. Doar atenția minuțioasă la detalii în procesul de fabricare și montaj garantează funcționalitatea ireproșabilă, pe termen lung.

INSPECTIA FINALA SI RECEPTIA

După finalizare, managerul nostru de proiect efectuează inspecția finală. Fiecare element este verificat și fiecare mecanism este testat. Recepția, cu certificatul de garanție corespunzător, are loc atunci când întregul ansamblu funcționează fără probleme.

DE CE SA ALEGETI PRO-SMART?

SOLUTII DE DESIGN EXCLUSIVIST COMPLET PERSONALIZABILE

Produsele din aluminiu și sticlă Pro-Smart oferă soluții sofisticate și de înaltă calitate pentru orice provocare arhitecturală și de design.

Calitate excelentă a materialelor

Standardul tehnic ridicat al profilelor din aluminiu și tehnologia de ultimă generație garantează performanțe superioare pentru izolația termică și acustică, siguranță și rezistență la intemperii

Eficiență energetică de top

Răspundem celor mai noi cerințe de eficiență energetică pentru sistemele noastre de aluminiu cu caracteristici de izolare termică ridicată și geamuri termoizolante de înaltă calitate.

Proces de fabricație fără cusur

Produsele Pro-Smart sunt proiectate și manufacturate în fabrica proprie din Constanța, iar calitatea manoperei este asigurată de utilaje și procese tehnnologice de ultimă generație.

Funcționalitate remarcabilă

Produsele Pro-Smart oferă ușurință optimă în utilizare, funcționalitate și calitate. Totul trebuie să fie simplu, convenabil și durabil.

Cea mai mare flexibilitate

Pro-Smart este singurul producător din Constanța care se poate adapta unor solicitări complexe, atât în ceea ce privește varietatea produselor cât și mărimea comenzilor.

VALORILE NOASTRE

CALITATE

Ne stabilim standarde ridicate și țintim către consistență, atenție și precizie în tot ceea ce facem. Măsura calității este dată de abilitatea produselor de a întâmpina sau depăși în mod consecvent așteptările și nevoile clienților noștri.

Încredere

Întreaga noastră activitate se bazează pe seriozitate și rigoare. Pentru a construi relații de durată cu partenerii și clienții noștri, suntem ghidați de loialitate, respectarea angajamentelor și onestitate.

Competență profesionalăA

Pentru că punem accent pe calitatea lucrărilor și ingeniozitatea soluțiilor pe care le oferim, investim în valoare și căutăm să ne dezvoltăm în permanență, investim în oameni, tehnologie și perfecționarea continuă a companiei și a modului nostru de lucru.

Orientare către client

Satisfacția clienților noștri este principala noastră preocupare. Ascultăm nevoile și dorințele clienților noștri și le oferim soluții eficiente și de calitate.

GARANȚII

Cea mai bună valoare pentru investiția ta

Produsele Pro-Smart sunt de o calitate excepțională, oferă performanțe superioare și eficiență energetică și sunt frumoase, accesibile și ușor de întreținut. Mai important, controlăm procesul de la început până la sfârșit. Noi proiectăm, fabricăm, instalăm și garantăm produsele.

Garanție extinsă

Garantăm pentru durabilitatea și funcționalitatea produselor Pro-Smart. Avem încredere în modul nostru de lucru, conformitatea produselor și controlul calității și oferim garanție extinsă pentru: construcția, stabilitatea și etanșarea produselor de tâmplărie, piese portabile și mecanice, componente electrice, sticlă.

Cariere

La Pro Smart creăm produse recunoscute pentru calitate și inovație, concepute pentru a transforma complet spațiul și a spori stilul de viață. Calitatea, responsabilitatea, inițiativa și munca în echipă sunt valorile care ne inspiră. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau tocmai ați început cariera, la Pro Smart veți obține o experiență valoroasă.