Sisteme pentru uși și ferestre

Cele mai înalte standarde

Ferestre din tâmplãrie PVC Pro Smart oferã cea mai bunã valoare pentru investiția dvs. Folosim profile de o calitate excepționalã, care oferã performanțe superioare şi eficiențã energeticã şi sunt frumoase, accesibile şi uşor de întreținut. Mai important, controlãm procesul de la început pânã la sfârşit. Noi proiectãm, fabricãm, instalãm, şi garantãm ferestrele.

IZOLARE TERMICÃ & FONICÃ

NECESITÃ ÎNTRETINERE MINIMÃ

Oferim opțiuni multiple de a vã personaliza ferestrele aşa cum doriți, inclusiv o varietate de stiluri de ferestre, forme şi dimensiuni personalizate atipice, opțiuni de culoare interioarã şi exterioarã, de finisare şi feronerie, opțiuni pentru sticlã eficiente din punct de vedere energetic.

ETANSARE EFICIENTÃ

Sistemele de ferestre Salamander din material de calitate superioarã rezistã pe o duratã îndelungatã la condiţii meteorologice extreme, deoarece dispun de o tehnologie modernã, multicameralã şi de sisteme de etanşare eficiente.

Vezi proiecte

GAMÃ VARIATÃ DE CULORI

EFICIENTÃ ENERGETICÃ SUPERIOARÃ

DURABILITATE ÎNDELUNGATÃ

ANTICOROZIVE

DURABILITATE ÎNDELUNGATÃ

Seria de profile Streamline reuneşte siguranţa, protecţia termicã şi protecţia fonicã, toate la cel mai înalt nivel. Suprafeţele rezistente la intemperii şi uşor de curãţat ale ferestrelor din pvc Salamander stabilesc de asemenea noi etaloane în domeniul durabilitãţii şi simplitãţii în curãţare.

Vezi proiecte

AVANTAJELE FERESTRELOR DIN PVC PRO SMART :

CALITATE SUPERIOARĂ

DESIGN ȘI ASPECT MODERN

REZISTENTE LA INTEMPERII

SIGURANȚĂ

PROTECȚIE TERMICĂ

PROTECTIE FONICĂ

UȘOR DE ÎNGRIJIT ȘI CURĂȚAT

ETANȘEIZARE NIVEL RIDICAT

PVC - FEREASTRA VIITORULUI

SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

Sistemul de profil bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardã cu designul modern şi funcţional, creând o nouã generaţie de ferestre de primã clasã. Structura optimizatã cu 6 camere şi o adâncime constructivã de 92 mm asigurã o protecţie termicã remarcabilã şi o eficienţã energeticã optimã. În combinaţie cu lãţimea vizibilã redusã, de numai 118 mm, câştigurile solare datoritã incidenţei crescute a luminii şi sustenabilitatea ecologicã a unui material sintetic 100% reciclabil, acest sistem se încadreazã în tehnologiile viitorului de la Salamander.